JEPP Produktion

Dags att berätta er story med en film!

Film är ett fantastiskt medel i alla kommunikation och är ett väldigt effektivt sätt att förmedla din eller ert företags story på. En film fångar snabbt upp ett intresse och behåller det! Visste du att film är det som delas mest på sociala medier?

Företagsfilm kan användas för att presentera företaget, visa upp produkter och tjänster, förklara hur saker fungerar, utbilda, visa medarbetare och lokaler och inte minst användas i sociala medier.

JEPP Produktion är namnet på allt som rör vårt filmskapande.  JEPP producerar film med en personlig och autentisk känsla, likt vårt arbetssätt. Med erfarenhet, äkta engagemang och kreativt driv hjälper vi er att skapa film som visar upp ert företag eller organisation från bästa sidan. JEPPs strävan är alltid att skapa unika och effektiva filmproduktioner där berättelsen och närhetskänslan av äkthet är ledande. JEPP genomsyras av passion och det vill vi även att att era filmer ska spegla.

Vi finns i Luleå men utför uppdrag över hela Sverige.

JEPP älskar att arbeta kreativt, hitta nya spännande idéer och infallsvinklar att göra film på. Vi kan hjälpa er från idé till färdig film.

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING                                                                                                     

Vill du skapa en företgsfilm för att visa upp din verksamhet, tjänst eller produkt? Gör det med hjälp av Content Marketing!

Vad är då Content Marketing?

Jo, Content marketing är ett metodisk och strategiskt marknadsföringssätt för att fortlöpande producera och distribuera innehåll som är intressant, värdefullt, relevant och engagerande som en målgrupp värdesätter. 

Syftet är att förändra eller förstärka beteende som leder till önskad affärsnytta, till exempel ökad kännedom, stärkt kundlojalitet etc. 

De 4 ord som kännetecknar Content marketing är: Värdeskapande innehåll, Egna medier, Pågående processer och Affärsnytta      

Berätta inte bara om vad ni gör utan också varför ni gör det. Vi gör allt för att coacha er på bästa sätt. 

        

PORTÄTTFILM

En porträttfilm är ett personligt och effektivt sätt att berätta om ett företag eller en organisation. Filmen drivs framåt genom en persons berättelse. Kanske är det din chef som berättar sin version för företaget eller kanske du eller dina medarbetare som berättar om sitt arbete. Genom era egna  berättelser skapas en sympatisk och autentisk bild av ditt företag. Oavsett huvudperson så varvas alltid intervjuscenerna med olika scener från verksamheten, för att skapa en berättelse som fångar ditt kunds intresse.

Vill du veta mer om film?                                                                                                       

 Kontakta JEPP!

REKLAMFILM

Oavsett om du vill sprida företagetsvärderingar eller marknadsföra en ny tjänst eller specifik kampanj så är film ett vasst verktyg. Film pratar till alla våra sinnen samtidigt.

JEPP skapar reklamfilm med fokus på content. Filmer som inte skriker ut säljbudskapet utan fokuserar på hur du och ditt företag hjälper era kunder. Resultatet är film som era kunder faktiskt vill titta på!